Кожа

Класика и още нещо …

Галерия Кожа
       Кожата присъства в бита на хората от хилядолетия. Естествените кожи – сурови и обработени, са използвани от човечеството още от дълбока древност. Днес, при развитие на модерните технологии, имаме съвременно значение на думата кожа, което се изразява в изключителните качества на изкуствения аналог на тази дамаска. Изкуствените кожи по някои показатели, като лекота, мекота, устойчивост на износване, външен вид и други, не отстъпват на естествените, а дори ги превъзхождат. Те са отлични заместители във всяка сфера на приложение и са изключително актуални на фона на екологичната среда, в която живеем.
       Използването на кожа като дамаска при тапициране на меката мебел придава изисканост и допълнителна луксозност на вътрешния интериор. Лесното почистване е предимство, което само улеснява избралите този вид дамаска.
       Кожите, които фирма Томатекс Хоум Текстил предлага за тапицерски изделия са предимно изкуствени с богато разнообразие на цветове, блясък, мекота, шарка, разтегливост, мачкан ефект и комбинация с флок. Тяхното качество е гарантирано със сертификат.
С нашите предложения можете максимално да постигнете натуралния вид на естествените материали и блясъка на съвременния лукс на достъпна цена.

Заповядайте в шоурума на Томатекс Хоум Текстил на адрес: град Бургас, к-с Лазур, ул.“Константин Величков“ №63